Vintagemøbler

Hos miomio vintage brænder vi for en mere bæredygtig livsstil. Vi puster liv i gamle møbler fordi vi elsker deres æstetik og charme og fordi det giver mening for os at genbruge. 

Vi istandsætter og maler udelukkende med miljø- og sundhedsvenlig produkter som er mærket med det europæiske blomstermærke (svarende til det danske svanemærke). Vi har en kærlighed for skønne farver og blander oftest vores maling selv. Farven på møblerne er derfor sjældent den samme og vores istandsatte vintagemøbler er alle unikaer. 

Vi bruger lang tid på at finde, udvælge og istandsætte vintagemøbler i god kvalitet og med fine detaljer. Vi genbruger så vidt muligt alt, men bruger også nyproducerede messinggreb og håndmalede porcelænsgreb fra Danmark. 

Hos Miomio vintage sælger vi også nøje udvalgt interiør og tekstiler, som støtter den bæredygtige livsstil og som smukt komplimenterer de gamle vintagemøbler. De fleste af vores tekstiler er produceret af genbrugsstof eller ubrugt vintagestof fra hele verden i høj kvalitet i de smukkeste mønstre og farver. 

Vores nyeste vintagemøbler sælges også på Instagram så følg gerne med på vores Instagramprofil miomio_vintage for at se nyheder. Send os gerne en besked på Instagram eller en mail til miomiodesign@outlook.dk hvis du har spørgsmål til en af vores varer.

Velkommen til et univers af vintage, farver og bæredygtig indretning og livsstil.

Miomio vintage