Handelsbetingelser

Fortrydelsesret

Interiør og nyproducerede varer

Indenfor 14 dage kan du returnere en vare til Miomiovintage.dk.

Beløbet returneres ved bankoverførsel udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen. Venligst oplys reg nr. og konto i returpakken. 

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Dette inkluderer også den oprindelige leveringsomkostning. Miomio vintage anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Miomio vintage. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav, til pakkeboks eller som sendes uden porto modtages ikke af Miomio vintage. 

Alle varer der returneres til Miomio vintage skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Miomio vintage, at du retter henvendelse til miomiodesign@outlook.dk

Returvarer sendes til:

Miomio vintage

Tåningvej 35

8660 Skanderborg

 

Vintagemøbler

Vintagemøbler fra Miomio vintage tages retur indenfor 14 dage, men kan ikke ombyttes til en anden varer da der er tale om unikavarer. Ønsker du at returnere et møbel skal du selv arrangere og betale leveringsomkostningerne.

Miomio vintage anbefaler at returmøbler udelukkende fragtes med fragtfirmaer der er van til at håndtere møbler. 

Møbler skal opbevares, håndteres og pakkes forsvarligt således at de returnes i samme stand som de er modtaget. Skade som følge af mangelfuld håndtering eller emballering af møbler kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

 

Reklamation

Interiør og nyproducerede varer

Miomiovintage.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Miomiovintage.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

I forbindelse med reklamationssager afholder Miomiovintage.dk returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: miomiodesign@outlook.dk

Vintagemøbler

I henhold til købeloven gælder reklamationsretten skader og mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Ved nyopstået skade, enten overfladisk eller funktionsmæssigt: Skade på møbler i forbindelse med fragt skal oplyses og dokumenteres inden fragtfirmaets fragtmand forlader adressen, hvor det pågældende møbel er leveret til, ellers bortfalder dine rettigheder. 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Miomio vintage bestræber sig på at istandsætte og restaurere genbrugsmøbler så de er funktionsdygtige, taget møblets alder i betragtning. Hvis andet gør sig gældende er dette oplyst i varebeskrivelsen.

Brugt stand, og almindelig patina samt "tidens tand" må forventes eftersom at møblerne ofte er over 100 år gamle og dette er ikke reklamationsgrund. 

Alle møbler der returneres til Miomio vintage skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld håndtering eller emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Miomio vintage, at du retter henvendelse til miomiodesign@outlook.dk

 

Fragt & Levering

Levering interiør

Miomio vintage tilbyder levering med GLS til pakkeshop (40kr) og privatadresse (60kr), samt fri levering på køb over 1000 kr (gælder ikke vintagemøbler). Forsendelsestiden er på 1-3 hverdage.

Der kan leveres til erhverv, men vælger du en erhvervsadresse vil pakken blive leveret til nærmeste GLS pakkeshop. Vi bestræber os altid på at afsende fra vores lager hurtigst muligt - gerne indenfor 1-2 dage efter ordren er lagt. Med forudbestillinger må der forventes længere leveringstid, dette oplyses altid af Miomio vintage.

Levering møbler

Miomio vintage tilbyder professionel levering af møbler med fragtfirma til hele landet. Møbler bestræbes på at blive leveret indenfor 7-10 hverdage. Vi booker møbelafhentning, hvorefter fragtfirmaet kontakter dig når møblet er afhentet. Den pågældende leveringsdato samt tidspunkt på dagen aftales imellem fragtfirma og kunde. 

Miomio vintage pakker og klargører møblerne til transport. Levering af møbler foretages af Esbjerg Transport til kantsten. Det er fragtfirmaets ansvar at transportere varen forsvarligt, og møbler håndteres professionelt og udelukkende af fragtmænd ansat hos Esbjerg transport. Møblet er automatisk forsikret efter aftale imellem Miomio vintage og Esbjerg transport. Ved eventuel skade på et modtaget møbel, se venligst afsnittet om refunderingspolitik. 

Mindre møbler (maks 50x70cm) kan muligvis leveres med GLS til privatadresse (250kr), afhængig af størrelsen på møblet. Det vil altid fremgå hvilken fragtform den pågældende varer kræver. 

Afhentning af møbler og interiør hos Miomio vintage

Miomio vintage har ingen fysisk butik eller faste åbningstider. Ønsker du selv at afhente et møbel eller interiør, kan dette kun ske efter aftale med Miomio vintage. Købte møbler og interiør kan afhentes på Miomio vintages lager og værksted på adressen: Tåningvej 35, 8660 Skanderborg. Varer kan KUN afhentes med bekræftelse af tidspunkt fra Miomio vintage.

Miomio vintage opbevarer gerne købte varer og møbler i rimelig tid, men det kræver en aftale med os.  

Priser

- Levering interiør: 40 kr i hele Danmark med GLS til nærmeste pakkeshop

- Levering interiør: 60 kr i hele Danmark med GLS til privatadresse

Fri fragt ved køb over 1000 kr (gælder ikke vintagemøbler) og kun til nærmeste GLS pakkeshop 

- Levering interiør udenfor Danmarks grænser, kontakt Miomio vintage på miomiodesign@outlook.dk

- Levering møbler: 600 kr i fragtpris pr. møbel til en adresse i Danmark (OBS: til ikke brofaste øer er fragtprisen det dobbelte). Ved køb af flere møbler til samme adresse kan en samlet fragtpris aftales ved at kontakte Miomio vintage på miomiodesign@outlook.dk eller på Instagram miomio_vintage. 

 

Betaling

Ved Miomio vintage kan du betale med følgende kort:

- Visa

- Visa/Dankort

- Visa electron

- Mastercard

- Mastercard Direct

Andre betalingsformer:

- Mobilepay

Beløbet hæves, så snart ordren forlader vores varelager. 

Alle priser vist i webshoppen er inkl. moms. 

Alle beløb er opgivet i danske kroner.

 

Privatlivspolitik

Dine personlige oplysninger 

For at du kan indgå en online aftale med www.miomiovintage.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
•    Om du handler som privat, offentlig virksomhed eller virksomhed.
•    Virksomhed (ikke ved privat køb)
•    Navn (att. person)
•    Adresse
•    Telefonnummer
•    E-mail adresse
•    CVR nr. (hvis virksomhed)

Miomio vintage foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Adgang til persondata

Personoplysningerne er udelukkede til brug for Miomio vintage samt til pakketransport og fragt i forbindelse med levering af den købte vare.

Følgende eksterne samarbejdspartnere har adgang til persondata, indsamlet af Miomio vintage: Quickpay, GLS og Esbjerg transport, Instagram samt Facebook.


Ved spørgsmål til persondataoplysninger: Kontakt venligst Miomio vintage på miomiodesign@outlook.dk.

Opbevaring af persondata

Personoplysningerne registreres hos Miomio vintage og opbevares i fem år jf. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Miomio vintage har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.miomiovintage.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Behandlingen vil ske i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler i persondata-forordningen, herunder som gennemført og suppleret i databeskyttelseslovgivningen.

Persondata rettigheder 

Som registreret hos Miomio vintage, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Du har som kunde ret til at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Telefon 3319 3200, e-mail dt@datatilsynet.dk, www.datatilsynet.dk.

Henvendelser og spørgsmål vedrørende ovennævnte kan rettes til Miomio vintage på miomiodesign@outlook.dk.