Miomio vintage

Hos Miomio vintage brænder vi for en mere bæredygtig livsstil. Vi puster liv i gamle møbler fordi vi elsker deres æstetik og charme og fordi det giver mening for os at genbruge. 

Vi istandsætter og maler udelukkende med miljø- og sundhedsvenlig produkter som har det europæiske blomstermærke (svarende til det danske svanemærke). Vi har en kærlighed for skønne farver og blander oftest vores maling selv. Farven på møblerne er derfor sjældent helt den samme og vores istandsatte vintagemøbler er alle "one of a kind". 

Miomio vintage er en familievirksomhed, som holder til på Tammestrup Gods, syd for Skanderborg. Her bor vi og istandsætter gamle møbler i vores værksted. Vi har altid elsket vintagemøbler, genbrug, gamle stoffer og tapeter, og hvad der startede som en hobby udviklede sig til vores lille virksomhed Miomio vintage. 

Vi bruger lang tid på at finde, udvælge og istandsætte vintagemøbler i god kvalitet og med fine detaljer. Vi genbruger så vidt muligt alt, men bruger også nyproducerede messinggreb og håndmalede porcelænsgreb fra Danmark. 

Hos Miomio vintage sælger vi også nøje udvalgt interiør og tekstiler, som støtter den bæredygtige livsstil og som smukt komplimenterer de gamle vintagemøbler. De fleste af vores tekstiler er lavet af genbrugsstof fra hele verden. Fx indiske vintagesarier i bomuld og silke, eller ubrugt genbrugsstof i høj kvalitet fra gamle stoffabrikker. Alle tekstiler i den bedste kvalitet og med de smukkeste farver og mønstre. Nogle af vores tekstilvarer består også af nyt oekotex certificeret bomuld.

Vores plakater er nøje udvalgte illustrationer, som vi finder rundt omkring i verden. De er enten kunstplakater eller vintageplakater som er reproduktioner af gamle originale tryk. Alle vores plakater er trykt på mat kunstpapir i høj kvalitet og med skønne farver.  

Følg gerne med på vores Instagramprofil miomio_vintage for at se nyheder, og send os gerne en besked på Instagram eller på mail miomiodesign@outlook.dk hvis du har spørgsmål til vores vintagemøbler eller interiør.

Velkommen til et univers af vintage, farver og bæredygtig indretning og livsstil.

Miomio vintage